Tavuk Göğüsü Tava Tarifi |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Tavuk Göğüsü Tava TarifiTavuk Göğüsü Tava Tarifi Malzemeler İstenilen ölçüde kemiksiz tavuk göğüs bonfile 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ (mısır özü) Göğüs bonfileler ince ince doğranır, doğramadan önce birkaç saat buzlukta bekletilirse döner gibi ince ince dogramak daha kolaylaşır Sütle yağ çırpılır Doğranmış göğüs etleri 1 saat bu karışımda marine edilir Teflon tavada iki tarafı kızartılıp tabağa alınır İsteğe göre tuz, kekik, kırmızı biberle tatlandırılır Pilav veya haşlanmış mevsim sebzeleri ile servis yapılır |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|