Sebzeli Hindi Göğsü Haşlama Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sebzeli Hindi Göğsü Haşlama Tarifi



Sebzeli Hindi Göğsü Haşlama Tarifi

3 adet hindi göğsü
4 adet küçük havuç
4 adet patates
1 adet soğan
2 adet kırmızıbiber
1 adet kabak
2 adet yeşil dolmalık biber
3 çorba kaşığı zeytinyağı
3-4 su bardağı su
Tuz, karabiber, kimyon, pul biber

Hindi göğüs etlerini tümolarak tencereye koyun Üzerine bütün olarak havuç ve patatesleri de koyun Küçük havuç bulamazsınız büyük boy havucu irice doğrayın Yarımay şeklinde doğranmış soğan, halka halka doğranmış dolmalık biber ve kabakları da tencereye ilave edin Zeytinyağı, su ve baharatları da ekleyip, pişirin Sıcak servis yapın Aşçının notu: Sebzeli hindiyi pişirirken düdüklü tencere kullanıyorsanız 10-15 dakika, normal tencere kullanıyorsanız 30 dakika pişirmelisiniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.