Sebzeli Hindi Göğsü Haşlama Tarifi |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sebzeli Hindi Göğsü Haşlama TarifiSebzeli Hindi Göğsü Haşlama Tarifi 3 adet hindi göğsü 4 adet küçük havuç 4 adet patates 1 adet soğan 2 adet kırmızıbiber 1 adet kabak 2 adet yeşil dolmalık biber 3 çorba kaşığı zeytinyağı 3-4 su bardağı su Tuz, karabiber, kimyon, pul biber Hindi göğüs etlerini tümolarak tencereye koyun Üzerine bütün olarak havuç ve patatesleri de koyun Küçük havuç bulamazsınız büyük boy havucu irice doğrayın Yarımay şeklinde doğranmış soğan, halka halka doğranmış dolmalık biber ve kabakları da tencereye ilave edin Zeytinyağı, su ve baharatları da ekleyip, pişirin Sıcak servis yapın Aşçının notu: Sebzeli hindiyi pişirirken düdüklü tencere kullanıyorsanız 10-15 dakika, normal tencere kullanıyorsanız 30 dakika pişirmelisiniz |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|