![]() |
Kıyma Kavurmalı Barbunya Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kıyma Kavurmalı Barbunya TarifiKıyma Kavurmalı Barbunya Tarifi 2-3 adet dolmalık kırmızı biber 450 gr ![]() 1-2 diş sarımsak 1 baş iri soğan 1 çorba kaşığı zeytinyağı 450 gr ![]() 2 çorba kaşığı domates püresi 3 çay bardağı et suyu 400 gr ![]() Yeterince tuz, Urfa pul biberi, karabiber YAPILIŞI: Biberleri yıkadıktan sonra ayıklayınız ![]() ![]() ![]() ![]() Domateslerin kabuklarını soyup, çekirdeklerini çıkarınız ![]() ![]() ![]() ![]() Havanın içine kuşbaşı doğradığınız biberleri ekleyerek, ezerek döğmeye devam ediniz ![]() ![]() Soğanları tavla zarı büyüklüğünde doğrayıp, biber ve sarımsak karışımı ile zeytinyağında 5 dakika kavurunuz ![]() ![]() Kıyma suyunu salınca, domates püresiyle karıştırınız ![]() ![]() ![]() ![]() Barbunyaları sudan çıkarıp ilave ediniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|