![]() |
Etli Kereviz Tarifi ( Aydın ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli Kereviz Tarifi ( Aydın )Etli Kereviz Tarifi ( Aydın ) Malzemeler 1 kg üzerinde yeşil saplarıda bulunan kereviz 300 gr dana kuşbaşı 1 kuru soğan 1-2 su bardağı kaynamış su 1 su bardağından biraz daha az haşlanmış nohut 1 tane patates Domates salçası Tuz 1 küçük çay bardağı zeytinyağı Yapımı Kerevizin yeşil sapları (en tepedeki maydanoza benzeyen kısmı hariç, az miktarda burasıda eklenebilir ama çok olursa yemeğe acı bir tat verir) 2-3 cm uzunluğunda doğranır ve iyice yıkanır ![]() ![]() ![]() Kuşbaşı doğranmış dana eti suyunu bırakıp çekinceye dek pişirilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yanında arpa şehriyeli pirinç pilavı ile servis edilir ![]() Afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|