Salamura Domatesli Alabalık Tarifi ( Brezilya ) |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Salamura Domatesli Alabalık Tarifi ( Brezilya )Salamura Domatesli Alabalık Tarifi ( Brezilya ) Malzemeler Kıyılmış maydanoz 20 gr Dövülmüş Sarımsak 4 diş Zeytinyağı 50 ml Küp doğranmış Domates 750 gr Domates püresi 50 gr Tuz, Karabiber Yeterince Limon Suyu 2 Adetten Alabalık Filetosu 8 Fileto Yapılışı Alabalıkları temizleyin ve filetolar şeklinde kesin Geniş yüksekliği az bir kapta,zeytin yağını orta ateşte ısıtın ve Soğan ve sarımsağı pişinceye kadar kavurun Domates püresini ve doğranmış domatesleri ekleyin 5-10 dakika boyunca karıştırın Limonsuyu, tuz ve karabiber ile filetoları marine edin Sıcak domates sosunun içine filetoları tek katman şeklinde dizin Kaynamaya bırakın Kaynadıktan sonra ateşten alın Balık fletolarını servis tabağına dizin üzerine bir kaşık yardımıyla sos koyun Kıyılmış maydanozları bütün tabağın ve yemeğinüzerine gelecek, dekoratif görünecek şekilde serpin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|