Kuzu Etli Bezelye Tarifi |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kuzu Etli Bezelye TarifiKuzu Etli Bezelye Tarifi 1,5 paket Feast Bezelye 4 çorba kaşığı ayçiçek yağı 4 yemek kaşığı Feast Küp Soğan 300 gr kuşbaşı kuzu eti 3 adet domates Tuz Karabiber Tencereye yerleştirdiğiniz etin kısık ateşte suyunu çektirin Et suyunu çekince su ilave ederek yumuşayıncaya kadar pişirin Etler yumuşadıktan sonra sıvı yağı, Feast Küp Soğan ve domatesi ekleyin Biraz kavurduktan sonra Feast Bezelyeyi ilave edin, tuzunu ve karabiberini ekleyin, kısık ateşte tüm malzeme yumuşayıncaya kadar pişirin Yemeği düz bir servis tabağında sıcak olarak servis yapın Arzu ederseniz üzerine ince doğranmış maydanoz ve dereotu serpin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|