Kuzu Etli Bezelye Tarifi

Eski 10-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kuzu Etli Bezelye Tarifi



Kuzu Etli Bezelye Tarifi

1,5 paket Feast Bezelye
4 çorba kaşığı ayçiçek yağı
4 yemek kaşığı Feast Küp Soğan
300 gr kuşbaşı kuzu eti
3 adet domates
Tuz
Karabiber

Tencereye yerleştirdiğiniz etin kısık ateşte suyunu çektirin Et suyunu çekince su ilave ederek yumuşayıncaya kadar pişirin Etler yumuşadıktan sonra sıvı yağı, Feast Küp Soğan ve domatesi ekleyin Biraz kavurduktan sonra Feast Bezelyeyi ilave edin, tuzunu ve karabiberini ekleyin, kısık ateşte tüm malzeme yumuşayıncaya kadar pişirin
Yemeği düz bir servis tabağında sıcak olarak servis yapın Arzu ederseniz üzerine ince doğranmış maydanoz ve dereotu serpin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.