Kaburga Tarifi |
10-28-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kaburga TarifiKaburga Tarifi 1 Kg kaburga 1 Çay Kaşığı Tuz 1 Çay Kaşığı Karabiber 1 Çorba Kaşığı Salça 1/2 Çay Bardağı Zeytinyağı 1 Çorba Kaşığı Yoğurt 1 Kase İç Pilav Kaburgayı yıkayalım Diğer malzemeleri bir kapta karıştırıp kaburganın içi dahil her yerine iyice sürelim 1 saat kadar bekletelip içi pilavın içine dolduralım İçine su geçmesin diye iyice diktiğimizden emin olalım Geniş bir tencerenin içine yerleştirelim ve 2 bardak da su ekleyelim Kısık ateşte pişirelim Fırına vermeden marine ettiğimiz harcı üzerine yeniden sürüp nar gibi kızarana kadar pişirelim |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|