![]() |
Dana Etli Enchilades Tarifi ( Meksika ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dana Etli Enchilades Tarifi ( Meksika )Dana Etli Enchilades Tarifi ( Meksika ) 1 kg ![]() 12 adet tortilla (mısır unu ile yapılmış) 1 tatlı kaşığı kekik 1/2 tatlı kaşığı kimyon 1 küçük baş soğan 2 diş sarımsak 3 su bardağı enchilada sos 1 su bardağı taze kaşar rendesi 1 çorba kaşığı sıvıyağ 1 tatlı kaşığı tuz kızartmak için sıvıyağ servis için: 1/2 su bardağı kıyılmış taze soğan ekşi krem Fırını 170 derecede kızdırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eti fırından çıkarın ![]() ![]() Enchilada Sos'un 1/2 su bardağını etin üzerine ilave edin ve iyice karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yağınız gerekliği gibi kızınca, bir Tortilla'yı alın ve kızgın yağa atın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tavada kalan Enchilada Sos'u hazırladığınız Enchililada'ların üstüne dökün ![]() ![]() Fırından çıkarıp üzerine kıyılmış tane soğanları serpin ve yanında ekşi kremle servis yapın ![]() Not: Ekşi krem bulamazsanız, normal krema içine 1 çorba kaşığı taze sıkılmış limon suyu koyup karıştırın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|