Gta San Andreas Save Dosyaları |
10-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gta San Andreas Save DosyalarıAşağıdaki Siteye Girdikten Sonra İstediğiniz Bölümü Bulup Üstüne Tıkladıktan Sonra Download Butonuna Tıklayıp İndirebilirsiniz http://wwwgtasavegamescom/download_savegamesphp KURULUMU:winrar'ın içindeki dosyayı ;belgelerim/gta san andreas user files'in içine kopyalayın |
10-25-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gta San Andreas Save Dosyalarıyardim edin ben indirdikden sora aynen dediyiniz gibi yapiyoruoyuna baslamaq isterken oyun save i acmiyo oyundan cikiyor ne yapayim lutfen yardimci olun |
10-25-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gta San Andreas Save Dosyalarılutfeen yardim!!!:(rica ediyorum yardim edin |
10-25-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gta San Andreas Save DosyalarıJohnnylover Arkadaşım Yukarıda Kurulumu gösteriyor o kurulumu yaptıktan sonra oyuna girmeniz gerekiyor Belgelerim /gta san andreas user files'in içine kopyalayacaksınız |
10-25-2012 | #6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gta San Andreas Save Dosyalarıkardeslerim soyle anlatayim: 100 % save dosyasini indirib kuryorumo zaman aciyor oyunama tek istediyim bolum save indirib kurdukdan sora acmiyooonasil olurda 100% aciyor ama tek save i acmiyo? |
10-25-2012 | #7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gta San Andreas Save Dosyalarılutfen yardim ci olun indiriyorum her seyi duzgun sekilde yapiyorum ama sora oyuna girirken yani save girib oyunu baslatirken beni engelliyor ve oyundan avtomatik cixir |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|