Rose Ordusu 4Story |
10-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Rose Ordusu 4StoryRose Ordusu 4Story Görev veren: Prenses Marlone Meridian Seviye Aralığı: Görev Hedefi Rose Ordusu'nun generali Rosleil ile görüsmelisin Kendisi Sakin Köyün batisinda, kampta kalir Tanımlama Prenses Marlone Meridian: Babama yeteneklerinden bahsettikten sonra ona hemen izin verdi Senin Binay bölgesinde bas sorumluluga atanmandan, iste o hikayeden bahsediyorum Derion'un en önemli saglama kampi Orada problem var Senin yerine getirmen görevlerin var Hadi bakalim, Sessiz Köye git ve orada Rosleil ile bulus, kendisi Rose Ordusu'nun generalidir [Oyuncu İsmi]: Roseordusu? Prenses Marlone Meridian: Dis görünüse göre sanki benim emrim üzerine Binay bölgesinde saglama birligi kuruldu *flüstert* Onlara benim elim ve ayaklarim denilebilir Sakin Köye gidersen ve orada Rosleil ile bulusursan, neden bahsettigimi anlayacaksin Görev Ödülü Tecrübe: 580EP 1197 Sonuç Metini Efendim? Bu olayin çözülmesi için prenses güvendigi birisini mi göndermek istiyor? Olamaz Bana danismadan böyle önemli bir karar almaz o Bu derece saçma bir haber getirip bana karsi geliyorsunuz demek* Rosemin, Kapiron ve Rodbi'nin getirdigi habere çok sinirlenir* Ne dedin? Sen gerçekten Prenses tarafindan gönderilen saraydan gelen generalmisin? *fisildar* Hm her nasilsa buraya geldigin için ve problemlerimize çözüm aradigin için sana tesekkür borcum var Yalniz, su an bizim yardima ihtiyacimiz yok Sen en iyisi Köy Lideri Brahm'sa yardimci ol, kiçinda kurtlar kayniyor 4Story - |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|