Bilge Adam 4Story |
10-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bilge Adam 4StoryBilge Adam 4Story Görev veren: Prenses Marlone Meridian Seviye Aralığı: 35 Görev Hedefi Kokuma'da bulunan Horizon Sarayi'na git ve Katador'a Su Ruhlarinin Siyaha Boyanmis Çekirdegini ver! Prenses Marlone'nin söylediklerini ona anlat Topla 1x Su ruhlarinin siyaha boyanmis çekirdegi Tanımlama Prenses Marlone Meridian: Su Ruhlarinin Siyaha Boyanmis Çekirdegini al ve Horizon Sarayi'na git! Kokuma'ya dogru gittigin taktirde bilge adam Katador ile karsilasacaksin Ona benden bahset, sana yardimci olacaktir [Oyuncu İsmi]: Sen Katordor'dan mi bahsediyorsun? Prenses Marlone Meridian: Bilge adam Katodor benim ustamdi Babasi tarafindan Sato Ufuk'a sürgüne gönderilmis olsa bile benim gözümü açan o oldu Ben bildigim herseyi ona borçluyum Görev Ödülü Tecrübe: 644EP 1240 Sonuç Metini Para'nin kilici sayesinde okyanuslar kontrol ediliyor ve uzay-zamanin basinda nöbet tutan ekip etrafa yayiliyorlar Rahu duvarini yikip ve Kokuma'ya giriyorlar ve sayilarida gittikçe artiyor Acaba o dönem verilen karar yanlis mi olsa? Ne? Prenses Marlone seni bana gönderdi, demek? Ama, buda ne? Su ruhlarinin siyaha boyanmis bir çekirdegine benziyor Üstelik, hastalik yayan bir sey bu alıntı 4Story |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|