|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
146, antimalware, malwarebytes, versiyon, yeni |
![]() |
Malwarebytes Anti-Malware 1.46 Yeni Versiyon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Malwarebytes Anti-Malware 1.46 Yeni VersiyonMalwarebytes Anti-Malware 1 ![]() Kapladığı Alan : 5 ![]() Kullanım Hakkı : Ücretsiz (Freeware Bedava) Hacir : Anlık Koruma Yok Lisan : Türkçe İşletim Platformu : Windows 2000/2003/XP/Vista/7 Üretici Şirket : Malwarebytes Corp ![]() Malwarebytes Anti-Malware 1 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Malwarebytes Anti-Malware 1.46 Yeni Versiyon |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Malwarebytes Anti-Malware 1.46 Yeni VersiyonMalwarebytes Anti-Malware Tanıtım: Malwarebytes' Anti-Malware ile bilgisayarınıza bulaşıp yerleşen virüsler, solucanlar, truva atları, rootkitler, çeviriciler, casus yazılımlar ve malware denen kötü amaçlı tüm yazılımlara karşı sisteminizi taratıp temizleyebilirsiniz ![]() Yaptığınız her taramada program sisteminizi tanıyarak işini daha iyi yapmaya çalışmaktadır ![]() [Tarama] Yeni teknolojisi sayesinde kötü amaçlı yazılımları hızlıca bulur, sisteminizdeki etkilerini kaldırır ve engeller ![]() Sürüm : 1 ![]() Boyut : 7 ![]() Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware) Kısıtlama : Anlık Koruma Yok Dil : Türkçe İşletim Sistemi : Windows 2000/2003/XP/Vista/7 Üretici Firma : Malwarebytes Corp ![]() ftp://majorgeeks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|