![]() |
Admwin - Ağ Yönetim Uygulamasıdır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Admwin - Ağ Yönetim UygulamasıdırAdmWin 8 ![]() AdmWin 8 ![]() AdmWin; Windows, Linux ve Novell ağları için tasarlanmış bir ağ yönetim uygulamasıdır ![]() Aşağıdaki uygulamaların yönetimi ve denetiminde kullanılabilir : SAM, AD, OpenLDAP, NDS, eDirectory, Terminal sunucusu, IIS, Samba GroupWise ![]() Programı kullanarak : Kullanıcı hesaplarını, Parolalarını, Posta kutularını, Kotalarını, Adres defterlerini, Paylaştıkları dosyaları Sistem kayıtlarını kontrol edebilirsiniz ![]() Farklı platformlar arasında kullanıcı hesabı transferleri de yapabilirsiniz ![]() Bir kerede birden çok platformda hesaplar oluşturabilir ya da düzenleyebilirsiniz ![]() Meydana gelen her olay için log dosyaları hazırlanmasını sağlayabilir ve bunları ağınızdaki seçtiğiniz bir bilgisayara kaydolmasını sağlayabilirsiniz ![]() Ağınızdaki bilgisayarlarda dosya araması yapabilir ve bilgisayarların kullanması gereken boyutu hesaplayabilirsiniz ![]() Ağınızdaki bilgisayarların masaüstü görüntülerini bile size getirebilen uygulamayı uzaktan erişim için de kullanabilirsiniz ![]() Yani sürekli ağ ortamında bulunan yöneticilerin elinin altında bulunması gereken bir program ![]() Sürüm : 8 ![]() ![]() http://www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|