![]() |
Maxbulk Mailer (Macintosh) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Maxbulk Mailer (Macintosh)MaxBulk Mailer (Macintosh) Tanıtım: E-posta yoluyla pazarlama yöntemi internetin yaygınlaşmasıyla iyice çoğaldı ![]() ![]() ![]() E-posta yoluyla pazarlama geleceğin de en etkili tanıtım ve satış yolu olmaya olmaya devam edebilir ![]() MaxBulk Mailer e-posta yoluyla ürün tanıtımı ve pazarlama programıdır ![]() ![]() ![]() Program hem Windows hem de Macintosh desteğine sahip ![]() Özelleştirilebilir arayüzü sayesinde düz metin, HTML, eklentili dosya olarak gönderim yapılabilir ![]() Özellikler: # E-posta metni ve adres listesi sürüklenip bırakılabilir ![]() # Kullanımı kolay işlemler sayesinde adres listesi alınıp/verilebilir ![]() # Panodan yapıştırma ve benzer liste denetlenebilir ![]() # Base64, UUEncode, BinHex, AppleSingle and AppleDouble eklenti desteğine sahip ![]() # SMTP/POP bağlantı günlüğü ![]() # Gecikmeli posta gönderimi yapılabilir ![]() # Uluslararası karakater desteğine sahip ![]() # Posta hesapları düzenlenebilir ![]() # Türkçe hariç çoklu dil desteğine sahip ![]() Kısıtlama ve lisans: 30 gün deneme sürüm olarak kullanılabilir ![]() ![]() ![]() ![]() Sürüm : 8 ![]() Boyut : 49 ![]() Kullanım İzni : Süre/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware) Kısıtlama : 30 gün Dil : Ingilizce İşletim Sistemi : Mac OS X Üretici Firma : Max Programming http://www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|