Çiçek Horoskopu! |
|
|
#1 |
|
suskun
|
Çiçek Horoskopu!http://astroloji ulkeler net/astrology/flower htm çok güzel arkadaşlar,ben beğendim umarım sizde beğenirsiniz![]() ![]() ![]()
|
#3 |
|
angelesdream
|
Çiçeğiniz: Yüksükotu: bu işaretin sarı ve solgun çiçeklerine rağmen, bu işareti taşıyan insanlar kararlı bir kişiliğe sahiptirler Kafaları bir makine kadar hızlı ve dakik çalışır Yaşamın en zor dönemlerinde bile hızlı bir çözüm bulmak onlar için zor değildir Hiçbir zaman kendilerini kaybetmezler Bir az sinirlidirler Baş ağrıları çekebilirler![]() :)tanrım ne kadar uyuyor bçyle ![]() sağol bitanem |
|
|
|
#4 |
|
black_R-O-S-E
|
Papatya: Bu gelenekseldir: seviyor -sevmiyor İnsanlar tarafından zor anlaşılsa da onları kendine çekmeyi başarmıştır Güzel bir dış görünüşe sahip olmalarına rağmen bu insanlar, yaşamlarını rekabet uğruna masa başında geçirmeye hazırdırlar İş tutkularının nedeni spora olan merakları da olabilirpaylaşım için saol
|
|
#5 |
|
suskun
|
bişey değil (angelesdream)canım ![]() ![]() :))Black rose sanada çok teşekkür ederim ![]() ![]() ![]()
|
#6 |
|
bbk
|
Karanfil: Karanfil insanı çok sabit fikirlidir Çevresindekiler bundan rahatsızlık duyabilirler Ama o yenilmezdir, her zaman doğru yolu seçer ve inatla yolunda durmaya devam eder![]() teşekkürler suskun
|
|
#9 |
|
suskun
|
ben teşekkür ederim sizlere sağolun:))
|
#10 |
|
mate
|
Çiçeğiniz: Keklik otu: sıcağın sembolüdür Tazeliği ve rüzgarı sever Dikkat merkezinde olmaya bayılır Maymun iştahlılığı ile bazen sınırları geçebilir İşte bir eleştiri alırsa hemen savunmaya geçer ve sıyrılmayı başarırgüzel teşekkürler suskun ![]() ![]()
|
|
|
|
#11 |
|
suskun
|
Ben teşekkür ederim mate:))
| Görünüm Modları | |
|
|