![]() |
Kim Daha İyi Görüyor - Makale |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kim Daha İyi Görüyor - MakaleKİM DAHA İYİ GÖRÜYOR Yolu ilk defa bu kasabaya düşmüştü ![]() ![]() - Kasabanın fırınını arıyorum parkın yakınında olduğunu söylemişlerdi ![]() Çocuk otomobilin penceresini iyice indirip etrafı kokladıktan sonra, - Aslına bakarsanız ben de buralarda yeniyim dedi ![]() ![]() Adam azarlar gibi sordu çocuğa, - Sen de buralara ilk defa geldiğine göre nasıl sağa gitmem gerektiğini söyleyebiliyorsun? Çocuk cevap verdi: - Çünkü ıhlamurun kokusunu alıyorum ![]() ![]() Adam itiraz etti: - İyi ama bu kuş cıvıltıları ve koku oralarda bir park olduğunu göstermezki! Pekala tek bir ağaçtan da gelebilir ![]() Çocuk gülümsedi, - Bir kere tek bir ağaçtan bu kadar yoğun koku gelmez ![]() ![]() Adam hafifçe gözlerini kısarak sağ tarafı derin derin kokladı ![]() ![]() Doğru galiba! diye söylenerek tekrar çocuğa döndü ![]() ![]() ![]() Adam o zaman anladı çocuğun görme engelli olduğunu ![]() - Afedersin yavrucuğum dedi, ne dediğinin farkında olmadan, ''Galiba görmüyorsun ![]() - Evet dedi çocuk ![]() ![]() Adam gözyaşları içerisinde mırıldandı: -Artık emin değilim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|