![]() |
Hüzün İle Söyleşi:(...|Makaleler-Denemeler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hüzün İle Söyleşi:(...|Makaleler-DenemelerElleri titriyordu, dokundum, soğuktu, Yüreği bir kuş kafesinde sanki, Çırpınıyordu, ay ışığında ürkekti, Ve ağlıyordu dününe, Etekleri savruluyordu zemheriyle, Ne gizemliydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konuşmuyordu hayallerini, du, Dönüyordu başı ve düşüyordu yalnızlık, Bu yürek seni fazla anlatamazdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyordum ve susuyordum, Gül kurusu yüreğini savuruyordu rüzgarlar, Hazanlar yaklaşıyordu, gizemleriyle, Kal diyemedim mevsimlere ve sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uçup gittin yarınlara ![]() Sev diyemedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne kahır yüklüydün, Ben fazla gelirdim sana ![]() Bir zamanlar iklimimdeydin O günlerin ne de gizemliydi, Ne gizemliydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gece trenlerine verdim yarınlarıyla, Alıp gitti kurumlu Ankara sokaklarına, Yüreklerde açan çiçeğim, Görmesem de seni, Gün kararsa da volkanlar patlasa da, Ömrümü verdim sana, Anlayamadın mı? Ne gizemliydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|