![]() |
Hüzün - Hüzün Vakurdur, Onurlu Ve Dürüst |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hüzün - Hüzün Vakurdur, Onurlu Ve Dürüsthüzün - Hüzün vakurdur, onurlu ve dürüst hüzün - Hüzün vakurdur, onurlu ve dürüsthüzün - Hüzün vakurdur, onurlu ve dürüst ![]() " Hüzün vakurdur, onurlu ve dürüst… Biraz mum ışığıdır hüzün, biraz akşam alacasıdır ![]() ![]() Tüy gibidir hüzün ![]() ![]() ![]() ![]() Hüzün, sâdıktır ![]() Hüzün deyince hüzünler kulübesi akla gelmez mi? Yakup Peygamber gönle düşmez mi? “Bana düşen sabr-ı cemildir ![]() “And olsun ki, sizi biraz korku ve açlık; mallardan, canlardan ve ürünlerden biraz azaltma (fakirlik) ile deneriz ![]() ![]() ![]() ![]() Ve Vahşî’nin hüznü… Kolay mıdır “Gözüme görünme! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hüzün, Allah Rasûlü’nün dostudur, takdim ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Ey yar, sen gittin bir hüzün kaldı bana Beni benden geçiren bir sözün kaldı bana” “Kızım,” demiş kızının kulağına: “Üzülme, baban bundan sonra hiç acı çekmeyecek ![]() * * * “Yüreğim parça parça efendim Yüreğim parça parça ![]() ![]() ![]() Yürür üstüme acılar, efendim, yürür üstüme üstüme ![]() ![]() ![]() Asırlar hasretinde, efendim, duâlar dilimizde Sabır yüreğimizde efendim, Sabır yüreğimizde…” * * * Hüzün, güzeldir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şebnem Dergisi/Ayşenur Vural |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|