![]() |
Gözlerim Kapalı Anne |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() Gözlerim Kapalı Anne![]() Gözlerim kapalı Anne, Yağmurun sesini dinliyorum Dışarıda tek başıma oturup, için için ağlıyorum Göz yaşlarıma yağmur karıştı Anne, Her damlasını sayıyorum Korkuyorum bu yalnızlıktan, sebebini anlayamıyorum ![]() ![]() ![]() Gözlerim kapalı Anne, Gecenin sessizliğini dinliyorum Etrafımda onlarca insan var, hiç biriyle konuşamıyorum Hepsi dertli benim gibi Anne Öyle hissediyorum Korkuyorum bu yalnızlıktan, sebebini anlayamıyorum ![]() ![]() ![]() Gözlerim kapalı Anne, Fısıltı sesleri dinliyorum Yanımda sevdiğim insanlar var, hepsini duyabiliyorum Onların için de sen de varsın Anne Ama ağladığını görüyorum Korkuyorum bu yalnızlıktan, sebebini anlayamıyorum ![]() ![]() ![]() Gözlerim kapalı Anne, Hiçbir şey dinleyemiyorum Toprağın altında uzanıp, öylece yatıyorum Gözümün önüne karanlık çöktü Anne, Seni göremiyorum Sebebini şimdi anladım ![]() ![]() ![]() SEN BİLMESENDE HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIM ANNE ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ergenekon
|
![]() şuana kadar mükemmel denmeyecek ne bir şiir ne bir konu yayınlamadın zaten, bu şiir de gerçekten harika, teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|