Araplar Türklerden Niçin Nefret Ediyor |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Araplar Türklerden Niçin Nefret EdiyorAraplar Türklerden Niçin Nefret Ediyor? Bu başlığı görenler belki de, nereden çıkardın bunu diyeceklerdir Ama ben bu tezimi birçok tarihi olayla ispata hazırım Binbir Gece Masalları'nı okuyanlar bilirBu masallarda Türk'ten hep kötü, haşin, vahşi ,barbar niteliklerle bahsedilirX yüzyılda Bağdatta ün yapmış gerçekten ünlü bir düşünür vardır:Abu SüleymanOna göre Türkler, Araplardan çok aşağı ve tıpkı zenciler gibi hayvan niteliğinde kimselerdir Yaz yaz bitmez Kaynak çok Ama ben şunu merak ediyorum: Araplar Türklerden niye nefret ediyor? Ben sizin düşüncelerinizi merak ediyorumBugün İsraille Suriyeyi gerdeğe sokmaya çalışan Türkiye bunun sonucunda iyilik göreceğini sanıyorsa yanılıyorCemal Abdül Nasır'ı tanımayan yoktur Mısır devlet başkanı Mısır diktatörü diyenler de var Mısır'ın geri kalmasının, geri kalmışlığının sebebi neymiş ona göre biliyor musunuz? Türkler! Tanrıdan Türk'e lanetler yağdırmasını diliyorArabın Türke yaptığı kötülükleri ve ihanetleri tarih yazıyor Okuyalım Okursak gerçekte dost sandıklarımızın dost değil düşman olduklarını göreceğiz alıntıdır |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|