İyi Niyetli Hatalarım |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İyi Niyetli HatalarımHatalar ![]() ![]() Bazen can sıkan, bazen can yakan hatalar![]() ![]() Bazen eksilten bazense olası olumlu sonuçları nedeniyle çoğaltan hatalar![]() ![]() Bazen gerip kopartan, bazense gerginlikten sonraki çekimle daha da birleştiren hatalar![]() ![]() Bazen yıkıcı, bazense yapıcı sonuçlara yol açan hatalar![]() ![]() ![]() Hatalar ![]() ![]() Bazen kötü niyetli, bazen iyi niyetli hatalar![]() ![]() Bazen nefret dolu, bazense sevgi dolu hatalar![]() ![]() Bazen kasıtlı, bazense bilmeden, istemeden yapılan hatalar![]() ![]() Ömrüm boyunca çok hatalar yaptım, sonuçlarından çok dersler aldım ![]() ![]() Bazen azaldım, bazen çoğaldım, çoğalttım![]() ![]() Hatalarımla hayattan koptum yeri gelince, yeri gelince hatalarımla hayata tutundum![]() ![]() Hayatı öğrendim düşe kalka![]() ![]() Yıka döke![]() ![]() Düşmeden kalkmayı öğrenmek zor![]() ![]() Yıkmadan yapmayı öğrenmek zor![]() ![]() ![]() Yaşayarak öğreniyor insan ![]() ![]() Hataları ve doğruları yaparak öğreniyor hayatı, ve hayata dair herşeyi![]() ![]() Kendini ve karşısındakileri bu hatalar ve doğrular ile tanıyor, tanıtıyor![]() ![]() ![]() Büyüklüğü kıstas alırsak en ağır hatalarım kendime karşı olanlar olmalıydı aslında ![]() ![]() Normal koşullarda beni en çok yıpratanların bunlar olması gerekirdi![]() ![]() Ancak ben karşımdaki kişilere karşı yaptığım hatalarda yıprandım hep![]() ![]() Onlara zarar verme düşüncesi ile, onları kırıp üzme gerçeğiyle acı çektim![]() ![]() Kendimle savaştım hep, savaş oklarımın yönü hep beni buldu![]() ![]() Kendime olan tahammülümü en çok bu anlarda yitirdim![]() ![]() ![]() Hatalar ![]() ![]() Hatalarım![]() ![]() Özellikle sevdiğim kişilere karşı yaptığım iyi niyetli hatalarım![]() ![]() Sevdiklerimi üzdüklerim![]() ![]() Destek olayım derken yaraladıklarım![]() ![]() Yanında durayım derken acı verip karşıma aldıklarım![]() ![]() ![]() İyi niyetli hatalarım ![]() ![]() Sebepleri en başta sevgim![]() ![]() Sonrasında bazen iyi bazense kötü sonuçlar doğuran empati yeteneğim![]() ![]() Olan olmayan her türlü olasılığı zihnimde ve duygularımda yaratabilme, yaşayabilme özelliğim![]() ![]() Sonrasında bazen o olasılıklar arasında yanlış olanlardan birini seçme ihtimalim![]() ![]() ![]() Empati yeteneğim ![]() ![]() İyi niyetli hatalarımın çıkış noktası![]() ![]() Bir anlığına da olsa karşımdaki gibi düşünme, hissetme çabam![]() ![]() Ve sonrasında olasılıklar silsilesinde savruluşum![]() ![]() Çok açılı düşünmeye çalışıp, her açıdan birşeyler alıp ortalamasını bulma ve bunun gerçekliğine inanma yanılgım![]() ![]() ![]() İyi niyetli hatalarım ![]() ![]() Karşımdakilere ve hatta bazen 3 kişilere zarar veren hatalarım![]() ![]() Beni en çok kahreden hatalarım![]() ![]() Her defasında sarsıldığım ama sonrasında yeniden, durmadan yaptığım hatalarım![]() ![]() İstesem de çoğu zaman engelleyemediğim, çünkü sevgimin getirisi olan hatalarım![]() ![]() Ömrüm boyunca hatalarımla, özellikle iyi niyetli hatalarımla üzüp yaraladığım herkesten özür diliyorum ![]() ![]() Ve inanıyorum ki çoğu bu hataları niye yaptığımı biliyordur![]() ![]() Biliyorlardır ki benim sevgim bazen beni bile aşacak şekilde psikopattır![]() ![]() Biliyorlardır ki hatalarımın esas sebebi onları kendimden önce tutuşum, ve yaralasam bile kendimden korumaya çalışıyor oluşumdur![]() ![]() Benim sevgim anaçtır, hatta psikopattır ![]() ![]() Bağlanırım ve feci sahiplenici olurum![]() ![]() Bağlandıkça sevgim ve empatim artar![]() ![]() Özellikle dostlarım ailemden biri gibi olur![]() ![]() Bazen böyle iyi niyetli hatalar da yaparım![]() ![]() Sevgi söz konusu oldu mu herşey mübah olur bende![]() ![]() Benim sevgimi taşımak zordur, ama taşıyabilene de her zaman açıktır![]() ![]() ![]() Kim mi yazmıs bunu? Ben, sen,o, herhangi biri ![]() ![]() Hatalarıyla çoğaLan, büyüyen birisi Öylesine birisi işte |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|