İsimsiz Sokağımın İsimsiz Kahramanı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İsimsiz Sokağımın İsimsiz Kahramanıisimsiz sokağımın isimsiz kahramanı Bir geceyle daha basbasayim sensiz, nefesimsiz ![]() ![]() Sensiz nasil gecer ki bu gunler nasil biter ki bu ömür? Bunlarin hesabini yapar oldu artik kendinden bi haber bu gonul ![]() ![]() Hal kalmadi ki bende, dermanSIZIM![]() ![]() Yuregimin sokaklarina kimseyi yanastirmadim inan ![]() ![]() bir tek sen varsin ozgurce dolasabilen bir sen varsin yakip yikan sokaklarimi, bir sen varsin virane eden![]() ![]() ve yine bir sensin KIYAMADIGIM, KOVAMADIGIM ![]() ![]() sevgilimde diyememki artik Sen Isimsiz sokagimin isimsiz kahramani![]() ![]() Ne olur dön![]() ![]() ne olur son ver bu suskunluga![]() ![]() Isyan etmiyorum sensizlige ![]() ![]() Isyan degil asla bu cirpinisim, isyan degil asla sensiz her ana aglayisim![]() ![]() Herseye ragmen hic bitmeyen bir umut var icimde nerden aliyorum bu gucu bilmiyorum ama bir umut var iste ![]() ![]() Kac mevsim daha bekleyecegim bilmeden bekliyorum![]() ![]() ama bir umut iste![]() ![]() Hal kalmasa da, can bezsede , ruh tükensede BIR UMUT![]() ![]() UMUDUM OL ![]() ![]() ! Sen isimsiz sokagimin isimsiz kahramani ne olur dön artik ![]() ![]() ![]() alıntı |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|