|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| mektubu, ne güzel şey seni sevmekaşk |
&Quot;Ne Güzel Şey Seni Sevmek&Quot;(Aşk Mektubu) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
&Quot;Ne Güzel Şey Seni Sevmek&Quot;(Aşk Mektubu)Ne güzel şey seni sevmek Ne güzel şey seni seviyorum demek Sevdiğini söyleyebilmek ne güzel ![]() ![]() Her baharda, gece gündüz, her saniye SENİ SEVIYORUM![]() SENI SEVIYORUM![]() SEVIYORUM SENİ![]() diyebilmek ne güzel![]() Çünküsü yok, nedeni yok sevmenin![]() zamanı hiç yok, Dakikalar zaman üstü![]() ![]() Utangaç bir gecenin kucağında Yağmurlar vuruyor pencereme, Aşkın vuruyor kalbimin kıyılarına![]() Gecenin bu çıldırtan yalnızlığında aşkın ayak seslerini duyuyorum yüreğimde![]() Ve hasretini içimde![]() ![]() SENI SEVIYORUM Sesini duymak istiyorum uyumadan önce ![]() ![]() Sabahlara kadar konuşmak, hiç kapatmamak telefonu ![]() ![]() Aynı düşlerle uyumak sonra uyanmak aynı güneşe![]() ![]() SENI SEVIYORUM ![]() ![]() Daha bir güzelleştim son günlerde Gözlerimin içi parlıyor Kabıma sığdıramıyorum aşkı Gülmek geliyor içimden![]() Sokaklarda koşar adım yürümek![]() Tanıdık, tanımadık herkese selam vermek, Merhaba ülkemin güzel insanları, hepinize, hepinize merhaba sizi de SEVIYORUM![]() ![]() Yağmuru, denizi, kokusunu toprağımın gök mavisinde güvercinleri, martıları, dağ eteklerinde gelincikleri seviyorum ateş kırmızısı ![]() ![]() Bindallılarıyla köy kızlarını ve elleri hamur kokan anaları ![]() Hepsini sende seviyorum![]() ![]() SENI SEVIYORUM Senin sevdiğin gibi topluyorum saçlarımı, siyah kazağımı daha çok yakıştırıyorum kendime ![]() Ve daha çok seviyorum limonlu çayı Senin sevdiğin her şeyi seviyorum Türkülerini memleketin, feneri, kara kartalı senin için, Davamızı ve şiiri sende seviyorum SENI SEVIYORUM ![]() ![]() SENI SEVIYORUM ![]() SENI SEVIYORUM ![]() SENI ÇOK SEVIYORUM! |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|