Reha Erdem - Kimdir Kısaca Hayatı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Reha Erdem - Kimdir Kısaca HayatıGerçek Adı: Reha Erdem Doğum Yeri: İstanbul Doğum Tarihi: 01 01 1960 Onu Ünlü Yapan Ne? - Ailesi: - Ödüllerinden Bazıları: 2004: 23 İstanbul Film Festivali, Fipresci Ödülü (Korkuyorum Anne) 2005: 12 Adana Altın Koza Film Şenliği, Jüri Özel Ödülü, En İyi Senaryo (Korkuyorum Anne) 2005: 16 Ankara Film Festivali, En İyi Yönetmen, Onat Kutlar En İyi Senaryo Ödülü(Korkuyorum Anne) 2005: 42 Antalya Film Şenliği, En İyi Senaryo En İyi 3 Film (Korkuyorum Anne) 2006: 13 Adana Altın Koza Film Şenliği, En İyi Film (Beş Vakit) 2006: 25 İstanbul Film Festivali, Fipresci Ödülü, En İyi Film (Beş Vakit) 2006: 28 Montpellier Film Festivali, Jüri Özel Ödülü, Gençlik Ödülü (Beş Vakit) 2007: Siyad, En iyi film, En iyi yönetmen (Beş Vakit), En iyi senaryo, En iyi kurgu (Korkuyorum Anne) 1996-1998: 8 ve 10 Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri yarışmalarında "En İyi Yönetmen" Eğitim: - Galatasaray Lisesi - Boğaziçi Üniversitesi tarih bölümü (3 yıl okudu) - Paris VIII Üniversitesi'nde Sinema ve Plastik Sanatlar Bölümü Meraklısına ![]() ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|