![]() |
Hasan Tahsin Kocabaş Kimdir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hasan Tahsin Kocabaş Kimdirhasan tahsin kocabaş kimdir ![]() Hasan Tahsin Kocabaş İyi Bir Gazetecidir ![]() ![]() ![]() İyi bilinmelidir ki; Hasan Tahsin’in benim referansıma asla ihtiyacı yoktur ![]() Ancak böyle bir yazıyı kaleme almak farz oldu… Gazeteci dostumuz Hasan Tahsin Kocabaş çalıştığı kurum tarafından, akla hayale gelmez bir yöntemle karalanma kampanyasına tabii tutuldu ![]() Bekledim ![]() Kendisine gazeteci diyenlerin çıkıp bir iki kelam etmesini bekledim ![]() Yine, Sinan Kara birilerine “çattı” dememeleri için bekledim ![]() Ancak yine yanıldım ![]() Kahretsin ki yine iş “her şeye zıplayan” bendenize düştü ![]() İyi ki de düştü ![]() Lâkin birileri yazsa da yazmasa da nasıl olsa ben yine yazardım ![]() Bilen bilir, hayatım boyunca iyi meslektaşımın hep yanında oldum, kötü meslektaşla da hep çatıştım ![]() ![]() Neyse gelelim konuya ![]() Birileri çıkmış ve eline kalemi almış, fütursuzca “belden aşağı” vuruş yapıyor, onlarca yıllık bir emekçiyi iki dakikada çöpe atmanın gayretine düşüyor ![]() Açıklıyoruz, Açıklayacağız ve Açıkladık denilerek kendisine emek, omuz veren bir adama karşı, sırf "iş akdinde" uyuşamadığı için garip ve iğrenç bir aşağılama kampanyasına girişiyor ![]() Bu iğrenç kampanyanın altı ise “komik” gerekçelerle doldurulmaya çalışılıyor ![]() Ancak nafile ![]() Ve tutmaz! Emekçi gazeteciler, bu Ali Cengiz oyunlarını iyi bilir ![]() ![]() Dikkat ederseniz bu kampanyaya kendileri dışında kimse yer vermedi, veremez de ![]() Çünkü bu tür bir yöntem yazanın elinde patlar ![]() O yüzden herkesin artık iyi anlaması lazım; Devir iyi gazetecilik yapma devridir ![]() ![]() Çünkü “iyi gazeteciler”, “ben gazeteciyim” diyerek sokak işportacılığı yapanları da artık biliyor ve yazıyor ![]() Sözün Özü: Hasan Tahsin Kocabaş’ı yazanlar “gazeteci” değildir, Ama Hasan Tahsin gazetecidir ![]() ![]() Buradan bir söz de İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanına; Sayın Başkan bazı meslektaşlar diyor ki; Sayın Sertel bir önceki yönetimi dahi aratır oldu… Bilginize ![]() Yazar Kadromuz Genişliyor Sevgili Süleyman Gençel’i kaptırdıktan sonra oturup düşünmeye başladık ![]() ![]() Aldım elime telefonu ve ilk hamlede Buca, Bornova ve Konak’tan eli kalem tutan, idealist yazarlar aramaya başladım ![]() Sağolsun herkes “canla başla” yazarız dedi ![]() Ve yakında üç yazarla birden start vereceğiz bu çalışmamıza ![]() Amacımız yerelden yazarları katarak, bulundukları yerin sorunlarını yazmalarına imkân sağlamak ve bir nebze de olsa çözüme katkı sunmak ![]() Başaracağız bu işi ![]() Ve süreç içerisinde her Metropol ilçeden bir yazar katacağız bünyemize ![]() NOTLARIM: NOT 1: Bir Okurumuz Karşıyaka Postanesinden mektup göndermiş, İZSU ve aynı yerde çalışan Fatma Ozan ile ilgili iddialar dile getirmişti ![]() ![]() ![]() ![]() Tarafımıza mektup, e-posta, telefonlarla gelen iddialar geniş bir araştırılmaya tabii tutulmaktadır ![]() ![]() NOT 2: İzmir Büyükşehir Belediyesi ve bağlı kurumlarında yakınları çalışan gazetecilerin listesini tamamlamaya çalışıyorum ![]() ![]() NOT 3: İzmir Barosunda Başkanlık koltuğunu kaybeden, eski DSP İl Başkanı Özdemir Sökmen’in “Önder Sav” kadrosundan Milletvekilliği peşinde olduğunu ancak Baro Başkanlığını kaybedince bu şansının zora girdiği belirtiliyor ![]() NOT 4: Aziz Kocaoğlu’na ve basın danışmanı Reşat Yörük’e buradan bir soru: Geçen hafta kurumunuzda dağıtılan “paçavra” gazetenin bedelini siz mi ödediniz? Yanıtınızı Bekliyorum! |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|