Hamur İşleri İpuçları |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hamur İşleri İpuçlarıHamur İşleri Eğer evde ekmek yapıyorsanız, içine koyacağınız bir miktar haşlanmış ve ezilmiş patates ekmeğinizin daha geç bayatlamasını sağlayacaktır Kekinizin kabarmasını istiyorsanız margarin ve şekerini iyi çırpın Güzel kek yapmanın bir koşulu da margarin ve yumurtanın oda sıcaklığında olmasıdır Börek veya kek yaparken Sana kullanırsanız hamurunuzun daha iyi kabardığını ve lezzetli olacağını göreceksiniz Erimiş Sana yağının içine süt katıp yufkanın her katmanına sürerseniz böreğinizin daha lezzetli olacağını göreceksiniz Bayatlamış ekmeklerinizi dilim dilim yapıp aralarına sarımsaklı Sana sürüp folyoya sarın Yüksek ısıda fırında pişirin Lezzetine doyamıyacaksınız |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|