Barbunya Sulu Olursa | Püf Noktaları

Eski 10-21-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Barbunya Sulu Olursa | Püf Noktaları




Barbunya sulu olursa

Özene bezene hazırladığınız barbunya pilaki çok sulu olursa ve daha çok bir çorba görüntüsündeyse hemen üzülmeyin İçine bir miktar iyice ufalanmış ceviz koyun Ceviz, hem barbunyanın fazla suyunu alacak, hemde ayrı bir lezzet katacaktır



Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.