![]() |
Hüsamettin Özkan (Hüsamettin Özkan Kimdir?) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hüsamettin Özkan (Hüsamettin Özkan Kimdir?)1950 Develi doğumlu ![]() ![]() ![]() ![]() Ecevit'in basına ve kameralara yansıyan her karesinde Özkan da yer aldı ![]() ![]() Genel başkanı ile birlikte üç hükümette yer aldı ![]() ![]() ![]() 4 DSP'li SHP'ye geçerken Erdal Kesebir ile birlikte Ecevit'in yanından ayrılmadı ![]() ![]() ![]() KESİTLER Dans Kralıydı "İki Defa Ters Düştü" Ecevitle Geldim Ecevit'le Giderim Krizin Kilit İsmi Halk Bankası ile Gündeme Geldi Sezer'in Hedefi Oldu Bir Yorum Ecevit, liderlerle yine onun aracılığı ile görüştü ![]() ![]() Bir geceyarısı operasyonu ile Bahçeli ile görüştü ve buzlar eritildi ![]() ![]() ![]() DANS KRALI SEÇİLDİ Hüsamettin Özkan, 1968 yılında dönemin Akşam Gazetesi tarafından düzenlenen Altın Fener Dans Yarışması'nda birinci seçildi ![]() ![]() Kayserili olmasına rağmen Özkan'ın tek ve en büyük tutkusu "tekneler ve deniz" ![]() ![]() ![]() Üç büyük kulüple değişik yollarla bağlantılı olan Hüsamettin Özkan, aslında koyu bir Beşiktaş taraftarı ![]() ![]() ![]() ![]() İKİ KEZ TERS DÜŞTÜ Ecevit'i her konuda savunan, hatta genel başkanı hakkında çıkarılan 'hasta' söylentilerinden sonra, "Eğer bir sağlık problemi varsa namerdim ![]() ![]() Genel Başkanı'nın evinde kabul ettiği bunun da ötesinde kurucusu olduğu cemaati "faydalı tarikat" diye savunduğu Fetullah Gülen için Özkan, "şeriat devleti kurmak için gizli hedefleri olan biri" yorumunu yaparken, Fetullahçılar için de , "Onlar laiklik düşmanıdır" diyerek adeta Ecevit'i tekzip etti ![]() ECEVİTLE GELDİM ECEVİTLE GİDERİM Kendisi için yapılan "Ecevit"in veliahtı yakıştırmasına tepki gösteren Hüsamettin Özkan, politikaya Ecevit ile başladığını ve onun bu camiadan kopması halinde kendisinin de onunla ile birlikte siyasi hayatına nokta koyacağını söyledi ![]() Özkan, "Beni politikaya Sayın Ecevit taşıdı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KRİZİN KİLİT İSMİ 19 Şubat 2001'de yapılan MGK toplantısında Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile Başbakan Bülent Ecevit arasında ortaya çıkan krizin ardından Özkan, “Sanki babama hakaret edildi” diyerek bir anda krizdeki kilit isim haline geldi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|