|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ilgili, işaretleriyle, noktalama, noktanın, şiiri, şiirler |
Noktanın Şiiri - Noktalama İşaretleriyle İlgili Şiirler |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Noktanın Şiiri - Noktalama İşaretleriyle İlgili ŞiirlerNoktanın Şiiri - Noktalama işaretleriyle ilgili şiirler Biri şiir söylemiş benim kralı olduğum ülkede ![]() Benim şiir günümde benden önce Şuna bakın, valla iyi cesaret ![]() Neyse ki yüreğimde var merhamet ![]() Yoksa çağırırdım gardiyanları ![]() Attırırdım onu zındana ![]() Benden önce şiir söyersin ha, al sana ![]() Ünlemsen ünlemliğini bil ![]() Söylüyorum her zaman döne döne ![]() Asla geçilemez bu ülkede Kral Noktadan öne ![]() Her cümlenin sonunda kim var, ben ![]() Tarihi yazarken günün, ayın, yılın arasına ben girerim ![]() Avukatlar doktorlar adlarını kısa yazarken Av diye Dr diye hep beni kullanırlar![]() Telefon için Tel gibi, yüzyıl için yy gbiKısaltmalarda ben varım yine ![]() Günün hangi zamanında olduğumuzu yazmak için saatla dakikanın arasına giren ben olurum İşte örneği:11 30, 12 00, 18 15, 24 00![]() Ardına takıldığım sayılara inci dedirttiren de benim: 1 ve 2 ve 5![]() birinci ve ikinci ve beşinci ![]() kafamı bozmayın sabahleyin erken erken ![]() Kimse çıkamaz önüme benim ![]() Bu kadar çok görevim varken ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|