İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Bölümleri |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Bölümleriİzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Bölümleri Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği (İngilizce) Makine Mühendisliği (İngilizce) Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği (İngilizce) Fen Fakültesi Kimya (İngilizce) Matematik (İngilizce) Moleküler Biyoloji ve Genetik (İngilizce) Fizik (İngilizce) Mimarlık Fakültesi Mimarlık (İngilizce) Şehir ve Bölge Planlama (İngilizce) |
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Bölümleri |
10-21-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Bölümleriİzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (kısaca İYTE, İngilizce: İzmir Institute of Technology), 1992 yılında İzmir'de kurulan[2], özellikle teknoloji alanlarında yüksek düzeyde araştırma, eğitim-öğretim, üretim, yayın ve danışmanlık yapan bir devlet üniversitesidir İYTE özellikle Amerika ve Avrupa'da bulunan yurtdışındaki saygın üniversitelerde eğitim almış kaliteli bir akademik kadroya sahiptir ve İYTE'deki tüm bölümlerde eğitim dili %100 İngilizce'dir Ayrıca İYTE'de pek çok bilim dalına yönelik olarak bölgenin en donanımlı laboratuvar olanakları ve oldukça geniş ve güncel kapsamlı kütüphane hizmetleri sağlanmaktadır |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|