Dumlupınar Üniversitesi Bölümleri |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dumlupınar Üniversitesi BölümleriDumlupınar Üniversitesi Bölümleri Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Arkeoloji (İkinci Öğretim) İngiliz Dili ve Edebiyatı İngiliz Dili ve Edebiyatı (İkinci Öğretim) Kimya Kimya (İkinci Öğretim) Matematik Matematik (İkinci Öğretim) Sosyoloji Sosyoloji (İkinci Öğretim) Tarih Tarih (İkinci Öğretim) Türk Dili ve Edebiyatı Türk Dili ve Edebiyatı (İkinci Öğretim) Biyoloji Biyoloji (İkinci Öğretim) Fizik Fizik (İkinci Öğretim) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği İnşaat Mühendisliği (İkinci Öğretim) Jeoloji Mühendisliği Jeoloji Mühendisliği (İkinci Öğretim) Maden Mühendisliği Maden Mühendisliği (İkinci Öğretim) Makine Mühendisliği Makine Mühendisliği (İkinci Öğretim) Seramik Mühendisliği Seramik Mühendisliği (İkinci Öğretim) Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği (İkinci Öğretim) Elektrik-Elektronik Mühendisliği Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İkinci Öğretim) Endüstri Mühendisliği İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme İşletme (İkinci Öğretim) Kamu Yönetimi Kamu Yönetimi (İkinci Öğretim) Maliye Maliye (İkinci Öğretim) Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler İktisat İktisat (İkinci Öğretim) Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Sınıf Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Sosyal Bilgiler Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Türkçe Öğretmenliği Türkçe Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Fen Bilgisi Öğretmenliği Fen Bilgisi Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Okul Öncesi Öğretmenliği Okul Öncesi Öğretmenliği (İkinci Öğretim) Tıp Fakültesi Tıp Kütahya Sağlık Yüksekokulu Ebelik (Yüksekokul) Fizyoterapi ve Rehabilitasyon (Yüksekokul) Hemşirelik (Yüksekokul) Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık ve Finans (Yüksekokul) Bankacılık ve Finans (Yüksekokul) (İkinci Öğretim) Muhasebe (Yüksekokul) Muhasebe (Yüksekokul) (İkinci Öğretim) Sigortacılık ve Risk Yönetimi (Yüksekokul) |
Dumlupınar Üniversitesi Bölümleri |
10-21-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dumlupınar Üniversitesi BölümleriDumlupınar Üniversitesi, Türkiye'nin Kütahya ilinde bulunan devlet üniversitesi 371992 tarih ve 3837 sayılı kanunla kurulmuştur Dört fakülte ve iki enstitünün kuruluşu da aynı kanunda yer almıştır Daha önce Anadolu Üniversitesine bağlı olarak faaliyetini sürdüren, Kütahya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Kütahya Meslek Yüksekokulu üniversitenin çekirdeğini oluşturmuştur |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|