Üsküdar Ahmet Keleşoğlu Anadolu Lisesi |
10-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Üsküdar Ahmet Keleşoğlu Anadolu LisesiÜSKÜDAR AHMET KELEŞOĞLU ANADOLU LİSESİ Tarihçe: 1984 yılında "Üsküdar Anadolu Lisesi" olarak kurulmuştur 2002 de adı "Üsküdar Ahmet Keleşoğlu Anadolu Lisesi" olarak değiştirilmiştir Eğitim öğretim Durumu: 2'si yabancı, 44 öğretmen bulunmaktadır, Öğretim süresi 4 yıldır Öğretim Dili: Öğretim dili Almanca, ikinci yabancı dil İngilizcedir Okulun Uyguladığı Farklı Program: öğrencilerin yurtdışındaki üniversite-erde geçerli olan ZDP (Almanca Dil Sertifikası) ve SOP (Sprach Diploma) alma imkânları bulunmaktadır Ayrıca öğrencilere 1996 -1997 öğretim yılından bugüne kadar bilgisayar okuryazarlığı dersi verilmek suretiyle, bilgisayar destekli ve internet bağlantılı ders işleme olanağı oluşturulmuştur Kütüphane: Yaklaşık 1000 kitap bulunmaktadır Bunlardan 700'ü yabancı dildedir Tesisler: Fizik, kimya, biyoloji ve bilgisayar laboratuarları bulunmaktadır Ayrıca okul bünyesinde iki katlı Eğitim Kültür Merkezi yer almaktadır Bu merkezde kapalı spor salonu, 160 kişilik tiyatro ve konferans salonu, resim ve müzik atölyeleri, jimnastik ve fitness salonu bulunmaktadır Tel: ( 0216) 33493 20 21 Fax: ( 0216) 334 59 50 Adres: Yeni Ocak Sok Bağlarbaşı 1/5 Üsküdar / İSTANBUL |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|