![]() |
Ahmet Maranki Kozmik Beden Temizliği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Maranki Kozmik Beden TemizliğiAhmet Maranki Kozmik Beden Temizliği ![]() Kozmik Beden temizliği yılda 2 kez yapılır ![]() ![]() Vücudumuzdaki kalın bağırsaklar, safra kesesi, karaciğer, akciğerler, pankreas ve dalak gibi organlarımızı temizleyerek hücrelerimizi 10 yaş gençleştirebiliriz ![]() Beden temizliği hangi hastalıklara karşı etkili - Ölümcül hastalıklardan kanser, hepatit B ![]() ![]() Uygulayacağınız bu kürle bağırsaklarınızı, sindirim sisteminizi arındırarak rahatlatacaksınız ![]() Sabah Lahana, havuç, yeşil elma ve kırmızı pancar bunun yanında mevsimine göre ıspanak, maydanoz, çiğ olarak katı meyve sıkacağı ile suları sıkılarak her sabah kahvaltı yerine 2 bardak vücut sıcaklığında içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koyularak yudum yudum içilecek ![]() Not Bu sebzelerin içindeki vitaminler yağda çözündükleri için zeytinyağı mutlaka konulmalı,aksi halde vitaminlerden yararlanmak mümkün değil ![]() Öğlen Mevsiminde olan sebzeler 5 dakika kadar hafif haşlanarak yenilecek suları da içilecek ![]() Akşam: Salata , ve sebze çorbası tüketilecek başka bir şey yenilmeyecektir… son gece akşam yemeği yerine 1 su bardağı limon suyu ve 1 su bardağı zeytin yağını yudum yudum içilecek ve burundan nefes almaya özen gösterilecek ki yağ vücutta gezinsin ve bedeni temizlesin ![]() ![]() Kür boyunca yemememiz gereken yiyecekler Ekmek , hayvansal gıdalar et süt yumurta, peynir ,konsantre gıdalar,şeker yenmeyecek,kolalı içecekler,kahve, siyah çay içilmeyecek ![]() 8 gün Lavman yaparak bedeni temizliyoruz Lavman 8 gün boyunca her sabah 6 ile 8 saatleri arası bu saatlerde yapamayanlar akşam gün batımında yapmalıdır ![]() Kaynamış Su ile Lavman detoks Uygulaması İki buçuk litre su kaynayana kadar ısıtılır ![]() ![]() ![]() Öncelikle bu karışımın yarım litresi, sulu lavman setinin torbasına doldurulur ![]() ![]() Lavman setindeki suyun kalın bağırsağa dolması beklenir ![]() ![]() Erken boşaltım hareket refleksi oluşursa boşaltım yapılır ![]() ![]() Uygulanışı Bu aşamada diz üstü durulur ve öne yere doğru eğilinir ![]() ![]() ![]() ![]() Diz üstü durumda lavman setinin hortumu anüse yerleştirildikten sonra dirseklerin üzerine eğilerek alın yere değecek şekilde baş ve beden öne doğru yatırılır ![]() ![]() Daha sonra duruş pozisyonu hiç bozulmadan, lavman seti anüsten çıkarılır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|