Ben Bulut Zenginiyim |
|
|
#1 |
|
puslu
|
Ben Bulut Zenginiyim![]() Bugün uzun soluklu bir yürüyüş yaptım ve şöyle düşündüm yürürken: Böyle ciğerlerimin aldığı kadar hava benim ![]() Ve yürüyebildiğim kadar yol, Sokaktaki bütün kediler, Güneşin bakışları
Hatta o pis porsuk bile benim ![]() Şöyle soyunup cup diye bırakıversem kendimi Adaların orta yerinde porsuğa, Kim ne derki diye düşünmesen ![]() Yoruldum aniden Ve kendi kendime dedim ki; Yollar yürümekle bitmeyecek Ve hava ciğerlerime çekmekle Hani saç gibi kazıtsan da kökü bizde ya Tamam temaşa etmiyorum Ne yollar benim ne hava Ama dünya benim eee ne olsun daha ![]() Porsuğa da girerim kızılırmağa da ![]() Gözlerine baktığım yâda bakabildiğim herkes benim, gözlerime bakan herkes ![]() Bulutlar benim, Ben bulut zenginiyim ![]() Şöyle bahçeye uzanıp diktim mi gözlerimi havaya Bir eksiğim kalır; Bulut yapmak için bir paket sigara… 22-05-07 ESKİŞEHİR Barış B ![]() fotoğraf için Salih Güler'e teşekkürler |
|
|
|
#6 |
|
yosun_26
|
çok güzeldi saol puslu bazen adaların orta yerinden porsuğa atlamak benimde aklımdan geçmiyo değil ![]() ![]() ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|