![]() |
Akşam Yorğunlugunda Ne Yenilmeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Akşam Yorğunlugunda Ne YenilmeliAkşam Yorğunlugunda Ne Yenilmeli Akşam yorgunluğuna balık sarma ve portakallı kereviz Diyetisyen Ender Saraç ile akşam yemeğinde buluştuk ![]() ![]() ![]() Hastalarının arasında Süperstar Ajda Pekkan, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç gibi birbirinden ünlü isimler var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DEĞİŞİK TATLAR İÇ İÇE! Akşam yemeklerine sofra duası ederek başlayan Saraç'ın mönüsünde; taze maydanozlarla süslü portakallı kereviz, levrekli yaprak sarma ve zeytinyağlı bakla gibi ilginç lezzetlerin yanı sıra yeşil salata da yer alıyor ![]() ![]() ![]() * Akşamları sofranızda hep, portakallı kereviz ve balıklı yaprak sarma gibi değişik yemekler mi olur? Benim ufkum geniştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Yemek yapar mısınız? Vaktim olmuyor ama yemeklerimin stilini ben veriyorum ![]() ![]() KIRMIZI ET YEMEM! * Akşam yemeğini saat kaç gibi yiyorsunuz? Çok geç yemek yemem ![]() ![]() ![]() ![]() * Akşam yemeğinde proteini tercih ediyor musunuz? Normalde, hayvansal proteini öğlen almak; akşam ise sebzeleri, zeytinyağlıları veya bulgur, tam buğday ekmeği ve bakla gibi yavaş karbonhidratları tercih etmek gerekir ![]() ![]() ![]() ![]() * Hiç kırmızı et yemez misiniz? 20 yıldır yemiyorum ve 20 yıldır pantalonumun ölçüsü değişmedi ![]() ![]() ![]() ALKOL KULLANMAM! * Vejetaryen beslenmek, insanın kas yapısına zarar vermiyor mu? Alakası yok ![]() ![]() * Peki siz balık yerken taze olanları mı yoksa konserve yani dondurulmuş olanları mı tercih ediyorsunuz? Taze olanı seçerim ![]() ![]() ![]() ![]() * Evinizde mikrodalga fırın kullanıyor musunuz? Yemek pişirmek için mikrodalga kullanılmaz ![]() ![]() * Yeniden ısıtılmış yemek yer misiniz? Yemekler ısıtılınca besin değeri kaybolur ![]() ![]() ![]() * Hiç yemediğiniz neler var? Bir yıldır akşam yemeklerinde hiçbir şekilde et yemedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|