Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
haftada, için, ile, kilo, yaşamak, yedrmehmet, önsözü, özün

Yaşamak İçin Ye...Dr.Mehmet Öz'ün Önsözü İle 6 Haftada 9 Kilo

Eski 10-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yaşamak İçin Ye...Dr.Mehmet Öz'ün Önsözü İle 6 Haftada 9 Kilo

YAŞAMAK İÇİN YE Dr Mehmet Öz’ün önsözü ile

6 HAFTADA 9 KİLO VERİN

Eger bu diyete kendinizi tam olarak adarsanız etkili olacağından hiçbir kuşkum yok
Dr Mehmet Öz

Ünlü ABD li doktor Fuhrman, Prestij Yayınları’ndan çıkan “Yaşamak İçin Ye” adlı kitabında hem kalp, tansiyon, şeker ve kanserle savaşan hem de 15 ayda 9 kilo verdiren beslenme önerilerini anlatıyor

Giriş Artık çocuklarımla oynayamıyordum; yorgunluğum dayanılmazdı Gittikçe daha hasta oluyordum ki DrFurhman'ın konuşmasını duydum 27 kilo verdim ve üç senedir 57 kiloyum Dr Furhman hayatımı kurtardı Ergenlik çağındaki üç oğlum ve kızım elde ettiğim sonuçlara şahit oldular Aynı planı uygulamaya başlayarak aynı zamanda sağlıklarında da çok olumlu değişiklikler yaşadılar Artık alerjileri ya da sindirim sorunları yok
Lynne Bush Dr Furhman' görmeye gitmem konusunda ısrar ettiği için kızım Geri'ye teşekkür borçluyum Bana yardım edebilecek biri vasa o kişinin Dr Furhman olduğunu söylüyordu Haklı çıktı 25 yıl ensülin kullandıktan sonra, birkaç gün içinde ensülin kullanmayı tamamen bıraktım Harika bir hastaydım ve Dr Furhman'ın söylediklerini aynen yaptım; sonuç buna değdi 30 kilo verdikten sonra iki yıldır hiç bir ilaç kullanmıyorum Bütün bunları ona borçluyum
Gerardo Petito Hayatı kilo vermesine bağlı olan hastalarım olduğunda DrJoel Furhman'a yönlendiriyorum
Dr Mehmet Öz

"Yaşamak İçin Ye" açık, doğru ve faydalı Eğer kilo vermek istiyorsanız ya da bu sağlığınız için gerekliyse, hayatınızın geri kalanı boyunca ince ve sağlıklı olmak için yapmanız gerekenleri bu kitaptan öğrenebilirsiniz
John Robbıns, THE FOOD REVOLUTION'IN YAZARI

"Çoğu diyet kitabı kanıtlanmış fizyolojik bulgulara dayanmıyor Kafamdaki bütün çelişkiler bu kitabı okuyunca son buldu Diyet kitapları konusundaki son sözü bu kitap söyleyecek ve hastalarıma bu kitabı önereceğim
Dr Thomas Davenport, Massachusetts Hastanesi
Harvard Üniversitesi Öğretim Üyesi

Prestij Yayınları
Yaşamak İçin Ye / Dr Joel Furhman 340 sayfa

alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com