![]() |
Piliç Kebabı Tarife Ait Bilgiler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Piliç Kebabı Tarife Ait BilgilerPiliç Kebabı Tarife ait bilgiler MALZEMELER 800 gr Piliç (göğüs kısmı) 40 gr margarin 100 gr Soğan 1 iri diş Sarmısak 200 gr Domates 50 gr Dolmalık biber 100 gr Mantar 4 corba kaşığı Krema 1 tatlı kaşığı Tuz 1/2 tatlı kaşığı Karabiber 2 bardak Su 1/2 adet Limon HAZIRLANIŞI Ön hazırlık olarak pilicin göğüs kısmındaki derileri alıp, atın ![]() ![]() ![]() ![]() Domatesi, kabuklarını soyup çekirdeklerini temizledikten sonra, iri zar biçimi doğrayın ![]() ![]() ![]() Mantarların büyük olanlarını dörde, orta boy olanlarını ikiye kesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yağı genişçe bir tencerede orta ateşte eritin ![]() ![]() ![]() ![]() Soğan, sarmısak, dolmalık biber ve mantarı ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ateşi kısın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|