![]() |
Adana Usulü Biryan Kebabı Nasıl Yapılır |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adana Usulü Biryan Kebabı Nasıl YapılırAdana usulü biryan kebabı nasıl yapılır Biryan Kebabı Malzemeler: l adet kuzu, yeterince tuz, karabiber ve toz biber Hazırlanışı: Yüzülmüş kuzu (tuz, karabiber ve toz biber sürdükten sonra) tüm olarak fırına sürülür ![]() ![]() ![]() Cığırtlak Kebabı (Cartlak Kebabı) Malzemeler: 750 gr ![]() ![]() ![]() Hazırlanışı: Kuzu ciğeri, dalağı ve böbreği küp şeklinde doğranır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|