![]() |
Kolay Bahçıvan Kebabı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kolay Bahçıvan Kebabı TarifiKolay Bahçıvan Kebabı Tarifi Malzemeler 750 gr but eti kuşbaşı 4 Adet patates 3 Adet soğan 2 Adet havuç 2 Yemek kaşığı margarin 1 Yemek kaşığı domates salçası Maydanoz Tuz, karabiber Hazırlanışı Bir tencerede margarini eritip, doğranmış soğan ve etleri ilave edin ![]() Soğanlar sararıp, et kendi bıraktığı suyu çekinceye kadar kavurun ![]() Salçayı hafif sulandırıp, ekleyerek 1-2 defa karıştırın ![]() Etlerin üzerine çıkıncaya kadar su ilave edip, orta hararetli ateşte pişirin ![]() Patatesleri ve havucu kuşbaşı doğrayıp, yağda hafif kızartın ![]() Kebabınızın pişmesine 20 dakika kala patatesi ve havucu ekleyip, 1-2 kez karıştırarak kaynatın ![]() Servis tabağına alıp, üzerine maydanoz serpin ve sıcak olarak servis yapın ![]() NOT : Patatesler kızartılmadan da yemeğe ekleyebilirsiniz ![]() Yemeğin suyu az gelirse tekrar sıcak su ilave edebilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|