![]() |
Sofra Adabı - Kemikli Etler Nasıl Yenir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sofra Adabı - Kemikli Etler Nasıl YenirSofra adabı / Kemikli etler nasıl yenir ? KUŞLAR Tavuk, bıldırcın ya da güvercinin kanat ve bacaklarını keserek, gövdesini çatal ve bıçak yardımıyla yiyebilirsiniz ![]() ![]() TAVUK Yarım tavukla başlayabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BUTLAR Dana, domuz ya da kuzu budunun tam ortasını çatal ve keskin bir bıçakla kesin ![]() ![]() ![]() ![]() BALIK İlk olarak balığın kafasını ve kuyruğunu çatal ve bıçakla kesin, tabağınızın kenarına koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer ağzınızda küçük kılçıklar kalırsa başparmağınız ve işaret parmağınız yardımıyla bunları çıkarabilirsiniz ![]() ![]() ![]() Kaynak: Mutfak Rehberi |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|