Mezgit İzgara |
10-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mezgit İzgaraMalzemeler : 4 mezgit filetosu 1 küçük soğan 1 su bardağı kaşar peyniri rendesi 1 tatlı kaşığı hardal 2 çorba kaşığı ketçap 1 çay kaşığı tuz 1,5 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı pul biber 2 çorba kaşığı tereyağı Hazırlanışı : Izgaranızı kızdırın Balık filetolarını fırça ile yağlayıp ızgaraya yerleştirin Her iki yüzünü kızartın Ayrı bir kapta soğan,peynir, hardal, ketçap, tuz, karabiber ve pul biberi tahta bir kaşıkla karıştırın Filetoları ızgaradan alıp hazırladığımız sostan hepsinin üzerine serin Tekrar ızgaraya koyup 3-5 dakika daha kızartın Süsleyerek servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|