Pirinçli Yumurta - Çin Mutfağı |
10-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pirinçli Yumurta - Çin MutfağıPirinçli Yumurta- Çin Mutfağı Malzemeler: 1 Adet Yumurta 100 gr Soguk Et 100 gr Sucuk 1 adet Havuc 1 adet Kabak 2 adet Taze Sogan 2 dis Sarmisak 1 kase Haslanmis Pirinc Soya Sosu 1 corba Kasigi Tereyagi Yapilisi: Yumurtayi catalla cirpip derin bir tavada kizdirilan tereyagi ile hizla karistirarak ve kücük parcalara ayirarak pisirin ve bir tabaga alin Kücük kücük dogranmis sucuk ve haslanmis dogranmis soguk eti tavaya alip birlikte kavurun Havuc ve kabagi ince ince dograyin, tavada kavrulmakta olan sucuk ve ete ekleyip cok kuvvetli ateste 1 dakika daha kavurun Ince kiyilmis yesil sogan ve ince dilimlenmis sarmisagi ekleyin Haslanmis pirinc ile birlikte pisirilmis olan yumurtayi tavaya alin Tüm malzemeyi iyice karistirip soya sosu ile birlikte servis yapin |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|