![]() |
Babiko Tatlı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babiko Tatlı TarifiBabiko Malzemesi: Malzemeler: Kepekli Buğday Unu (Normal Un da kullanılabilir) Aldığı Kadar Su Tereyağı Yarım Paket (125 gr) Yoğurt ½ lt koyu kıvamlı ayran yapacak kadar Tuz İrmik (isteğe bağlı) ½ Su Bardağı Sarımsak (Yabani sarımsak tavsiye edilir) 4 Baş Yumurta 1 Adet Salça 1 Yemek Kaşığı Tarifi: Yapılışı: Un tuz, irmik ve su ile yoğrularak ekmeklik hamur haline getirilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Babiko Tatlı Tarifi |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babiko Tatlı Tarifi![]() Tatlının ismi dikkatimi çekti nasıl göründüğünü merak ettim Baktım böyle birşeymiş (: Paylaşım için teşekkürler HARBİKIZ |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|