Şebnem Ferah (Ben Şarkımı Söylerken, Çakıl Taşları,Sigara, |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Şebnem Ferah (Ben Şarkımı Söylerken, Çakıl Taşları,Sigara,Ben Şarkımı Söylerken * Palm Mute ~ Vibrato / Slide Distorition Solo A: A5 Bb5 G5 e |--------------------|----------------------| B |--------------------|----------------------| G |--------------------|----------------------| D |--------------------|----------------------| A |---5-/7---7~-7-7--7~|-7-7---7-5----5-4-----| E |---3-/5-------------|-----------6------5-3-| * * * * A5 İçimde bir ateş yanıyor Bedenim dar gelir oldu Ateşime ister körüklerle gel İster suyla A5 İstediğin kadar konuş benimle İstediğin kadar yalan söyle Beni ben yapan içimdeki sesleri Susturamazsın A5 İçine girdiğin küçük kaygan deliği Yeni ve büyük bir dünya mı sandın? İstersen bir aynayla yardım edeyim Ama umursamazsın ![]() ![]() Bridge Solo e |-------------| B |-------------| G |-------------| D |------------2| A |--0-1--4-5---| E |-------------| G5 Merak etmeden duramıyorum Bb5 Geceleri nasıl uyuyorsun G5 Beni boşver kendine cevap ver Bb5 A5 Lütfen bu kez dürüst olur musun? A5 G5 Ben şarkımı söylerken istersen sesi açarsın Bb5 A5 İstersen kısıp bunu da yok sayarsın A5 G5 Kimbilir belki gülümser belki ağlarsın Bb5 A5 Yüreğimdeki sesleri susturamazsın ![]() ![]() A5 Bir yanım seni hala düşünüyor Bİr yanım sana fena kızgın Yalnız sen ve ben biliyoruz olanları Ama unutturamazsın A5 Sakın nefret ettiğimi düşünme Bende böyle duygular barndıramazsın Geçmiş hiç yaşanmamış gibi davransan da Baştan yazamazsın ![]() ![]() [Bridge Solo] Merak etmeden ![]() ![]() ![]() Nakarat ![]() ![]() ![]() [Solo A] Distorition Solo B: e |--------------------|---------------------------------| B |--------------------|---------------------------------| G |--------------------|----------------7-6--------------| D |--------------------|--------------------7-5--7-5---5-| A |---5-/7---7~-7-7--7~|-7-7---7-5-------------------7---| E |---3-/5-------------|-----------6---------------------| * * * * Çakıl Taşları Em F G F Benim çakıl taşlarım var irili ufaklı Em F G F Kaybolduğumda yere yayıp yol yaptığım Em F G F Çakıl taşlarım var her yerden topladığım Em F G F Boşluğa düştüğümde oyunlar yaratıp oynadığım Em F G F Benim bir sözlüğüm var unutulmuş bir dil Em F G F Oysa ki içinde her şeyin anlamı gizli Em F G F Benim bir gözlüğüm var sol camı kırıldı Em F G F Am Taktığım zamanlarda içini gösteren adeta Em F G F Sen hiç hiç oldun mu, birden duruldun mu Em F G F Bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi Em F G G Altında ağ olmadan yerden yükseldin mi Em F G F Em F G Tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen F Em F G Düştün mü sen Em F G F Benim hiç boyanmamış dört duvarım var Em F G F Çatlaklarından sızıp içinden geçtiğim Em F G F Benim hiç yıkılmamış duvarlarım var Em F G F Am Dikkatle baktığımda ardını gördüğüm adeta Em F G F Sen hiç hiç oldun mu, birden duruldun mu Em F G F Bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi Em F G G Altında ağ olmadan yerden yükseldin mi Em F G F Em F G Tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen F Em F G Düştün mü sen Em F G F Benim bir hikayem var sonunu yazmadığım Em F G F Benim bir sevgilim var henüz tanışmadığım Em F G F Benim umudum var benim umudum Em F G F Benim umudum var benim umudum Em F G F Sen hiç hiç oldun mu, birden duruldun mu Em F G F Bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi Em F G G Altında ağ olmadan yerden yükseldin mi Em F G F Em F G Tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen F Em F G Düştün mü sen Em F G F Sen hiç hiç oldun mu, birden duruldun mu Em F G F Bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi Em F G G Altında ağ olmadan yerden yükseldin mi Em F G F Em F G Tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen F Em F G Düştün mü sen Sigara Dm Csus4 ) Aslında ben de isterim emeklemeden koşmayı ) Dm Csus4 ) Güzel elbiselerle makyaj yapıp dolaşmayı ) Dm Csus4 ) A Aslında ben de isterim düşünmeden konuşmayı ) Dm Csus4 ) Küçük bir oyun içinde önemli kişi olmayı ) Csus4 Dm Csus4 Dm Aklımdan geçen sözler kalbimden gelen sesler Csus4 Dm Csus4 Dm Hepsi bir orman oldu bir kibritle yok oldu Dm C Ben sigara dumanının altında ) Bb C ) Yana yana en sonunda kül oldum ) Gm Dm ) Nakarat x 2 Sen kibritin hiç yanmayan ucunda ) C Dm ) Birinin hayatından geçmiş oldun ) A bölümü tekrar ![]() ![]() ![]() Csus4 Dm Csus4 Dm İyi dostlar biriktirdim hepsi ailem oldu Csus4 Dm Csus4 Dm Küçük bir aşk yetiştirdim düzene yenik düştü Nakarat |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|