Bandırma-Tavuk Yemeği-Yemek Tarifleri |
10-14-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bandırma-Tavuk Yemeği-Yemek TarifleriMALZEMELER 1 Adet Tavuk 4 Adet Yufka 150 gr Tereyağ 100 gr Ceviz Tuz, karabiber HAZIRLANIŞI Tavuk, suda tuz ve karabiber ile haşlanır Soğuması için tavuk sudan çıkarılır Bu arada yufkalar 20 cm şeritler halinde kesilerek yağsız teflon tavada ısıtılır ve rulo halinde dolanarak tavuk suyunda 30 sn pişirilir Daha sonra eritilmiş tereyağına her iki tarafı bandırılıp bir kaba dizilir Pişirilmiş yufkaların üstüne parçalanmış tavuk etleri ve ceviz serpilir |
Bandırma-Tavuk Yemeği-Yemek Tarifleri |
10-14-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bandırma-Tavuk Yemeği-Yemek Tarifleribende bandırmadayım bulunduğum yerin ismini görünce şaşırdım : |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|