![]() |
Acılı Tavuk Haşlama Pirinç Pilavı Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Acılı Tavuk Haşlama Pirinç Pilavı TarifiAcılı Tavuk Haşlama Pirinç Pilavı Tarifi ![]() Malzemeler •2 su bardağı haşlanmış pirinç •2 çorba kaşığı soya yağı •4 adet tavuk göğsü (temizlenmiş) •2 çorba kaşığı un •1 su bardağı kesilmiş kereviz •1/2 su bardağı kesilmiş soğan •1/4 su bardağı taze maydanoz •Yarım kilo taze domates (kabukları soyulmuş ve küp şeklinde doğranmış) •1/4 veya 1/2 çay kaşığı kırmızı biber •1 su bardağı domates sosu Acılı Tavuk Haşlama Pirinç Pilavı Yapılışı Bir tencerede yağı kızdırıp tavuk göğüslerini kızartın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haşlama pirinç pilav yapılışı bır tencereye 2 ölçü su bıraz yemeklik yağı koyunuz ![]() ![]() ![]() Her servis 389 kalori, 32 gr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|