![]() |
Yuvarlama-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yuvarlama-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleriYuvarlama-Pasta Tarifleri ve Hamur işleri Malzemeler • Nohut 1/2 su bardağı 90 gram • Su 14 su bardağı 2800 gram • Koyun eti (kemiksiz) 10?12 parça 350 gram • Tuz 5 tatlı kaşığı 30 gram • Soğan 2 orta boy 120 gram • Pirinç 2 4/5 su bardağı 500 gram • Kıyma (yağsız, iki kez çekilmiş) 1 1/2 su bardağı 250 gram • Kara Biber 1 tatlı kaşığı 2 gram • Yoğurt 3 1/2 su bardağı 770 gram • Yumurta 1 adet 50 gram • Margarin 3 yemek kaşığı 30 gram • Nane 2 1/4 su bardağı 3 gram Tarif Nohutu yıka, birgün önceden 1 su bardağı su ile ıslat, basınçlı tencereye aktar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|