Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
hamur, işleri, kanepepasta, peynirli, tarifleri

Peynirli Kanepe-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri

Eski 10-14-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Peynirli Kanepe-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri




MALZEMELER
225 gr beyaz peynir
2 adet limonun suyu
6 dilim francala ekmeği
1/4 su bardağı zeytinyağı

HAZIRLANIŞI
Peyniri tuzundan arınması için 30-40 dakika bol suda bekletin Sonra suyunu süzün ve çatal yardımıyla ezin Zeytinyağ ve limon suyunu yavaş yavaş ilave ederek, peynire iyice yedirin Ekmeklerin sert kenarlarını kesip çıkarın, her bir dilimi dört eşit parçaya bölün ve peynirli karışımı dilimlerin üzerine sürün Servis tabağına dizip servis yapın


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.