|
|
Konu Araçları |
bilececik, hamur, işleri, mantısıpasta, tarifleri |
Bilececik Mantısı-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleri |
10-15-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bilececik Mantısı-Pasta Tarifleri Ve Hamur İşleriMALZEMELER 1 baş soğan, rendelemiş 1/2 kg koyun kıyması 2 adet yumurta 1 kg un karabiber tuz HAZIRLANIŞI Hamurdan dört adet pazı yapıp, üç mm kalınlığında açın Üçer santimlik karelere bölün, içlerine malzemesini koyup, dört ucunu bohça şeklinde birleştirin Yağlı tepsiye dizip, fırında kızartın Fırından çıkarttığınızda üzerine kaynamış et suyu dökün ve ocakta üstünü kapatarak pişirin Yoğurt ve tereyağ ile sıcak olarak servis yapın |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|