![]() |
Kuzu Kol Sarma Tarifi Resimli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuzu Kol Sarma Tarifi ResimliKuzu Kol Sarma Tarifi Resimli Resimli Kuzu Kol Sarma Tarifi Kuzu Kol Sarma nasıl yapılır Malzemeleri Bir adet kemiği alınmış Kuzu kolu bir çorba kaşığı Biber salçası veya domates salçası 2-3 diş sarımsak bir çorba kaşığı sıvı yağ–Kekik,tuz, bir fincan Galeta unu bir kaç dal Maydanoz Karabiber miktarı isteğe göre ![]() ![]() Yapılışı Kemikleri çıkarılmış Kuzu kolunu Tezgahın üzerine alalım ![]() ![]() ![]() ![]() Fırın tepsisine yerleştirdiğimiz sarma etimizi Kızgın bir fırında önce 240 derecede sonra etimiz kızarmaya başlayınca 150 derecede pişirelim ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|